Slapen in een appartement in hartje Haarlem

Het is fijn thuiskomen bij Relaxed apartments. Al onze appartementen zijn compleet, luxe en comfortabel ingericht en van een hoge standaard. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf, zoals handdoeken, luxe toiletartikelen, een föhn en koffie- en theefaciliteiten.). Bijzonder voor het centrum van Haarlem is je gratis parkeerplaats bij het appartement. Een flatscreen-televisie en gratis snel en stabiel internet maken het geheel af.

We doen er alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. Aan het eind van de dag stap je voldaan in een luxe boxspring voorzien van fris beddengoed.

Je verblijf bij ons is gegarandeerd:

  • Bijzonder gastvrij
  • Bijzonder persoonlijk
  • Bijzonder ontspannen

Reserveren

Reserveren kan via de bekende boekingsites. De prijzen op deze websites en direct bij ons zijn gelijk. Bij een directe boeking via onze website ontvangt u 10% korting.

Voor informatie over de appartementen klik je op het appartement van je keuze:

Algemene informatie

Al onze appartementen beschikken over een eigen entree en direct daglicht.
De prive parkeerplaats is afgesloten en alleen toegangkelijk voor gasten. Een veilige omgeving voor jou en je eigendommen.

Wisseling linnen- en beddengoed
Tijdens je verblijf respecteren wij jouw privacy en zullen wij het appartement niet betreden. Heb je iets nodig? Laat het ons weten bij het ontbtij of stuur een e-mail.

N.B. Bij het wassen en drogen van handdoeken en lakens in wordt veel energie gebruikt. Je kunt daarin zelf het verschil maken en helpen het milieu te sparen. We hebben gemerkt dat veel van onze gasten dat belangrijk vinden. Sluit jij je ook bij hen aan? Dat werkt zo:

  • Met het ophangen van handdoeken zeg je: ‘Ik gebruik ze nog een keer’.
  • Met handdoeken op de grond zeg je: ‘Ik wil graag schone’.

Diner
Voor het diner heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden:

  • Er zijn veel goede restaurants op loopafstand (ook met Michelinster!)
  • Laat iets thuisbezorgen
  • Zelf koken in je appartement

In/uitchecken

Op de dag van aankomst is het appartement vanaf 14:00 uur beschikbaar, op de dag van vertrek kun je tot 11:00 uur gebruik maken van het appartement. Wij maken gebruik van een zelf-checkin systeem. Een week voor aanvang van uw verblijf ontvangt u hiervoor de benodigde informatie.

Parkeren
Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Per appartement is er een parkeerplaats beschikbaar. Meer plaatsen nodig? Dit kan op aanvraag. De kosten bedragen € 15,00 per nacht.

Openbaar vervoer
Onze accommodatie bevindt zich op loopafstand (700 meter) van Centraal Station Haarlem. Van daaruit reis je in 10 minuten naar Zandvoort aan Zee en in 15 minuten naar het centrum van Amsterdam.

(Aanvullende) kosten:

  • Verblijfbelasting € 3,50 per persoon, per nacht (verplicht)

Huisdieren zijn toegestaan, de kosten bedragen € 15,00 per huisdier per nacht. Eventuele schade verzoorzaakt door uw huisdier zullen worden verhaald.